Beursstand

Vakwerk met dat beetje extra
Uw stand als een krachtige magneet tijdens de beurs, dan is ‘oog voor detail’ geen overbodige luxe. Des te verstandiger om zo’n precisieklus in handen van vakmensen te leggen. Ook standbouw is mensenwerk, waarbij weleens iets misgaat of anders loopt dan verwacht. Juist op deze momenten weet ons team slimme oplossingen te bedenken. Half werk kennen we niet. We gaan juist dat stapje verder om van de beursstand een succes te maken. Dat doen we ook graag voor u.

 (foto truss crkel 5 meter )

 Ik ga naar de beurs en ik neem mee...

 Wat nemen we zoal mee voor uw beursstand? Om maar een greep te doen; drukwerk, uw logo voor op de stand, TV, tapijt, tafel(s) en stoelen, demonstratie artikelen, bloemen, een infozuil, videopresentatie, een demonstrateur, gastdames en/of een promotieteam en misschien een leuke act of een te gek idee waarover nog lang nagepraat zal worden.

( foto truss carré met foto achterwand 12 x 6 meter )

 Dat is allemaal veel te veel, zult u misschien denken. Maakt u zich vooral geen zorgen. Wanneer u daarom vraagt, schakelen wij net zo makkelijk over op een andere strategie: de kunst van het weglaten.

 

 

 ( foto complete stand met gespannen achterwanden.)


Regelneven

Wij weten u natuurlijk ook prima te informeren over de juiste plaats in de presentatieruimte (beurs, hal, tent, etc.), het strategisch plaatsen van folders en TV's, de beste verlichting voor uw stand en geschikte achtergrondmuziek of een leuke attractie.

( foto truss cirkels 8 meter met fotowanden 4 meter hoog)

Voor, tijdens en na(zorg)

Mooi al die voorbereidingen, maar we doen meer...
Tijdens een beurs voorzien wij de bemensing van uw stand namelijk met alle plezier van een lekker ontbijt, een voedzame lunch of een warme maaltijd. Ook dragen wij zorg voor de afvoer van afval, het schoon maken, en opnieuw de foldertjes klaar leggen.
En terwijl gasten en bezoekers nog volop napraten over uw presentatie, zijn wij alweer druk in de weer met afbouwen, opruimen, afvoeren en - niet te vergeten! – het achterlaten van een schone vloer. Zo hoort dat, vinden wij.
Voor meer informatie mailt u ons
klik hier voor het sturen van een mail,of klik hier voor meer inspiratie

(foto complete stand met cirkels en fotowanden )

 

Disclaimer Sitemap
®WIN SHOWTECHNIEK | Veemarktstraat 92 | 9724 GC Groningen | T (050) 360 16 16 | F (050) 360 16 06