Shows

Creatief en inventief
Met de nodige creativiteit en flexibiliteit heeft RWIN showtechniek al menig opdrachtgever verbaasd. We zien In elke show een nieuwe uitdaging en weten keer op keer een event voor gasten en bezoekers tot iets onvergetelijks te maken. Dat heeft te maken met het luisteren naar onze opdrachtgevers en het vertalen van hun wensen en naar iets dat mensen aanspreekt
Soorten en maten

U kunt bij ons terecht voor shows vanaf 60 tot 400.000 personen. Voor een eenvoudige uitvoering, maar ook voor een show van formaat, leveren wij alle materialen uit eigen voorraad. Eventueel flexibel aangevuld met topkwaliteit materiaal zoals wij dat gewend zijn. Klein, groot, sober, sprankelend voorzien van alle mogelijke glitter en glamour, onze decorafdeling bouwt het voor u. Daarbij wordt geen uitdaging uit de weg gegaan.
De klant is bij ons nog altijd koning

Wij hebben ervaring met theatershows, optredens van artiesten, modeshows, autoshows, inkoopdagen en drive-in shows. Voor elke opdrachtgever proberen we onszelf te overtreffen. Elke klus zien we als een nieuwe uitdaging. Die bevlogenheid levert ons een schat aan mooie herinneringen en - veel belangrijker! - tevreden klanten op.

Disclaimer Sitemap
®WIN SHOWTECHNIEK | Veemarktstraat 92 | 9724 GC Groningen | T (050) 360 16 16 | F (050) 360 16 06