Presentaties

Alles op hetzelfde adres
Voor zowel licht, geluid, beeld en projectie, als voor decoratie, showeffecten en alle denkbare zaalaankledingen kunt u bij ons terecht. Al dertig jaar voorzien we onze opdrachtgevers van doeltreffende, verfrissende en aansprekende presentaties; tijdens productpresentaties, bedrijfspresentaties, introductie van nieuwe systemen, (her)openingen, uitbreidingen of een nieuwe bedrijfsactiviteit. Wij bieden u de helpende handen bij uitvoering en organisatie en afhandeling.

Van basis tot totaalpakket

U kunt het zo gek niet bedenken...
Presentaties worden topprestaties door een goed werkend team, flexibel en in goed overleg samen met u, uw pr afdeling of reclamebureau realiseren wij - een eenvoudige of juist opvallende en spraakmakende presentatie. Met een gerust hart kunt u een kantoor, kantine- of andere ruimte door ons laten omtoveren tot media presentatie ruimte, een kasteel, een ufo, een gezellig bruincafé, een moderne lounge, een weiland of een circus. U kunt het zo gek niet bedenken of we realiseren het.

Geen drempels
Vindt u het belangrijk dat genodigden een optimale indruk van uw organisatie krijgen?
Wilt u er zeker van zijn dat uw gasten zich vermaken?
Aarzel dan niet en bel ons 050 360 1616 met uw vragen of voor een geheel vrijblijvende afspraak. Gewoon binnenlopen kan ook. Onze showroom bevindt zich aan de Veemarktstraat 92 in Groningen. Daar staat de koffie klaar.
Opening
Wij verzorgen uw opening, wij hebben diverse openingsstunts en bedenken er regelmatig nog een leukere bij, samen met u maken we er iets moois van.
Het is altijd weer het "o" effect.
Wat dacht u van een king size sleutel,
Confetti of serpentine
Champagne fontein
Champagne suiker fles
Of speciaal voor uw bedrijf een act
Vallend of optrekkend doek
Een leuk lint met z'n allen door knippen
Of afbouwen van een wand met uw logo of...

Disclaimer Sitemap
®WIN SHOWTECHNIEK | Veemarktstraat 92 | 9724 GC Groningen | T (050) 360 16 16 | F (050) 360 16 06