Bruiloft

Het is de mooiste dag van je leven, je leeft er helemaal naar toe, natuurlijk wil je een mooie herinnering aan een perfect feest met veel sfeer, goede muziek en gezellige avond met je familie, vrienden en collega's.Wij verzorgen voor u bij aankomst een verrassende confetti of serpentine show met zilveren en witte effecten, het altijd weer "o" effect


Welke sfeer...

Kiest u voor een sfeer volle aankleding, mooie decorstukken kleurige doeken en subtiel belicht.

Het plafond is bekleed met banen doek met in het midden van de zaal een mooi centraal punt waarbij wij u uit een grote keuze van invulling kunnen laten kiezen, uiteraard zijn wij ook altijd te vinden voor een eigen invulling. Wat gedacht van een traditionele bruidspaar tafel, met mooie gedecoreerde achterwand en fraai versierde stoelen.Of wat te denken van een pink, lekker vrolijk, los rondlopen met iedereen een praatje maken op één van de mooie banken, een fijne sfeervolle decoraties met harten projectie, je zult het niet geloven maar deze foto is gewoon in een tent gemaakt. Wij kunnen mooie zithoekjes creëren, en het podium van de band in een passen decoratie geven.


Maar we kunnen nog veel meer, nog een voorbeeld. neem nu deze sfeervolle de Luxe uitstraling, met goudkleurige banen van doek met daarin duizenden lampjes draperen wij langs het plafond en creëren we zuilen van doeken met veel lampjes. Uiteraard kunnen wij de juiste hoeveelheid licht instellen of een sprookjes achtige beweging maken in het licht, de kleur van het doek kunnen jullie ook kiezen, we hebben vele kleuren en kunnen altijd de juiste invulling maken.

We hebben nog veel meer, of hebben jullie zelf een idee stuur ons dan een mail, en samen maken we er iets moois van.

Hier hebben we nog een mooie eyecatcher

onze stijlvolle decoratieve kroonluchters, een mooie witte kroonluchter met 12 kaarslampjes en 120 centimeter in doorsnede, we kunnen de lampjes in lichtsterkte regelen. Zoek je een andere kroonluchter we hebben er nog veel meer.


Gobo projectie

Jullie naam of initialen geprojecteerd tegen de wand, er zijn veel mogelijkheden het is geweldig om je eigen naam king size te zien op een mooie wand tijdens jullie feest, het geeft elke foto een extra aandenken.Muzikale invulling,

wat wordt het een live band, een DJ wij bieden u beide aan als u dat wenst, een te gekke band en sfeervolle disco met verlichte dansvloer.Op de foto's zie je een voorbeeld van aankleding van het podium en de exclusieve verlichte dansvloer.

Zo als je hier al ziet hebben wij vele mogelijkheden en er zijn er nog veel meer kijk ook eens in onze webshop, dan krijg je veel inspiratie voor je bruiloft of stuur ons een mail en klik hier.
of klik hier voor meer inspiratie

Hier nog enkele voorbeelden van Gobo Harten projectie.

 

Disclaimer Sitemap
®WIN SHOWTECHNIEK | Veemarktstraat 92 | 9724 GC Groningen | T (050) 360 16 16 | F (050) 360 16 06