Party
Een Party geeft veel mogelijkheden, voor elke party hebben wij de techniek en decoratie, vanuit een idee of een voorstel krijgt een party pas vorm tijdens een gesprek. Samen maken we er iets moois van. Wij verzorgen als creatief team een verrassende mix van licht en beeld, geluid en decor, acts, dj's en entertainers. En maken een voorstel meestal na een bezoek van de locatie.Wij kunnen voorzien in de benodigde apparatuur van licht en geluid, decor en podium, trussen en rigging. maar ook acts en artiesten kunnen wij verzorgen. Al vlot wordt de locatie aangekleed met leuke opvallende decoratie en verlichting.Gobo projectie
Steeds veel succes hebben wij met licht en in het bijzonder Gobo's, door projectie van een afbeelding kunnen wij een gewenste sfeer maken.
Gobo's worden gebruikt in schijnwerpers en projecten overgrote afbeeldingen die al snel de gewenst sfeer maken


Confetti en Serpentine

Altijd weer het "o" effect als de confetti en of serpentine wordt afgeschoten en het kan altijd ! als openingsact, ontvangst, hoogtepunt en of als afsluiter. Het altijd weer leuk en verrassend.
Wilt u een leuke entree

wij bedenken een mooie entree met veel glitter en glamour met piccolo's. Of liever bij aankomst belanden in een filmopname en werken uw gasten mee als hoofdrolspeler of figurant in bijvoorbeeld een gangsterfilm, Of de entree in Hollywood stijl met bekende Filmfiguren, Oscars met bekende filmmuziek. Aankomst in de underground metro's komen en gaan, een perrons en leuke geluiden. Elk denkbaar idee kunnen wij uitvoeren. Nog een paar voorstellen. "Gezellig" uw gasten worden over spontaan ontvangen "Gezellig" dus. Of valt de keuze op gastdames of toch stewardessen in een take off decor eventueel met een tijdcapsule.


Wij plaatsen het decor, zorgen voor de aankleding en de acts. Tijdens de Party, leuke acts zoals een grote snoeptafel, stoomfonteintjes geluidseffecten, of sfeervolle decoratie in het toilet en of garderobe.
Een aantal chocolade fonteinen lekker en direct weer energie, het is allemaal mogelijk.

Samen zoeken we een leuke locatie of gewoon in de schuur of in bedrijfspand, in een wijkgebouw, of in een oude fabriek, een kerk, op het stand, of in het bos geen enkele locatie is ons te gek.

Wij nemen altijd onze verantwoording en meestal net een beetje meer. Nieuwsgierig en wilt u een vrijblijvende afspraak bel ons 050-3601616 natuurlijk mailen kan ook klik hier voor het sturen van een mail.

Desgewenst bedenken wij samen een leuke uitnodiging "Teaser" voor uw gasten, met altijd extra opkomst.

Disclaimer Sitemap
®WIN SHOWTECHNIEK | Veemarktstraat 92 | 9724 GC Groningen | T (050) 360 16 16 | F (050) 360 16 06